Cuidar-se i mantenir una dieta equilibrada esdevé fonamental per la salud, per això, emprar nous mètodes i noves receptes per canviar els hàbits alimentaris i així sanar el cos és indispensable. Per això, les sopes detox, clau en la dieta saludable.

detox

Les sopes detox, clau en la dieta saludable

En el llibre ‘Sopes detox‘ es pot descobrir què és aquest nou plat que aplega un alt nombre de nutrients i que es pot menjar de manera lleugera i sense renunciar al sabor, la vitalitat i el color més intensos. Les sopes detox són un aliment clau en qualsevol dieta saludable: netegen, nodreixen, remineralitzen, ens omplen de vitalitat, sacien i són fàcils de digerir, sempre per mitjà de l’aliment cru.

A més, gràcies a Eva Roca, autora del llibre, explica com elaborar-les de manera pràctica i senzilla i a combinar els seus ingredients correctament perquè els seus efectes nutricionals i resultats organolèptics siguin meravellosos.

Revolució a la dieta

Veritablement, són autèntics superaliments de residu zero, les sopes detox contenen més quantitat de nutrients essencials per caloria que la resta d’aliments i, a més, són de fàcil preparació, amb un temps mitjà de tres minuts. És per aquest motiu que han revolucionat el món de les dietes d’aprimament.

Les sopes detox estan creades per acompanyar qualsevol àpat i són el complement idoni tant pel dinar com per l’hora de sopar. A més, es pot prendre fora dels àpats diaris i fer-ho en moments de depuració corporal.

Per això, Roca et proposa una dieta detox de set dies per a cada estació de l’any i, fins i tot, una dieta anticàndida a base d’aquestes sopes terapèutiques.

Cuina ecològica i crudivegana

L’autora del llibre, Eva Roca, és una ecoxef de Badalona i és la promotora del projecte de Bionèctar, el primer restaurant de cuina viva ecològica del nostre país. Compta amb més de 20 anys sobre l’esquena d’investigació sobre l’alimentació fisiològica de l’ésser humà i el seu impacte en la nostra salut i la del planeta.

A més, és experta en alimentació viva, també coneguda com alimentació crudivegana, formada a Tree of Life, l’escola del Dr. Gabriel Cousens, entre d’altres. Té un ferm compromís amb la investigació i la docència per ajudar les persones a sanar-se i a trobar el seu equilibri a través de l’alimentació i també per aconseguir un món més sostenible.

Per això, va crear el 2010 l’escola d’alimentació conscient Crudivegània i, el 2015, la primera formació professional europea en aquest àmbit: el Màster en Alimentació Conscient i Ecoxef de Cuina Viva. Tota una carrera professional, que encara la manté amb molta fortalesa, que va tenir el seu el seu fruit el 2016 quan va obtenir el premi ecogastonòmic BioCultura.

Et recomanem:

Un llibre mostra l’empremta cultural de l’apicultura a Catalunya