L’emblemàtic barri de Sarrià obre un obrador molt especial i únic a Barcelona. És el primer especialitzat en l’autèntic Cheesecake al més pur estil neoyorquí i Carrot Cake. Va néixer el març del 2018 després d’una llarga i dilatada trajectòria familiar en aquest negoci.

chisandkeik

Chis&Keik, el nou obrador artesanal de Barcelona

Asún Uño i el seu germà, Xavier, són els referents i dirigents del nou obrador artesanal Chis&Keik que tenen a Sarrià. Més de 100 tipus diferents de cheescakes, tant dolços com salats, i de Carrot Cake on els produeixen, els venen i els distribueixen tant a particulars, esdeveniments, restaurants o inclòs hotels.

El secret de les seves receptes provenen de la gran passió per la rebosteria barrejada amb les experiències personals i professionals on van viure els dos germans. Van passar part de la seva infantesa, els estius, en una petita illa de Nantucket, al sur de Cape Cod (Massachusetts) entre Boston i Nova York, als Estats Units.

Pastissos originals i diferents

A partir d’aquí, han creat unes elaboracions ben curioses i originals,buscant la inspiració en llocs com Mallorca, que amb la sobrassada i les ensaïmades tenen un cheescake anomenat ‘Ses Tanques’.

També s’han vist inspirats en alguns personatges icònics del món de la música com Elvis Presley, ja que un dels pastissos s’anomena ‘Elvis Forever’ i està fet amb els ingredients del seu sandvitx preferit. Tot i això, els que més triomfen són els cheesecakes de tota la vida, els clàssics.

La influència americana

Xavier és el germà ideòleg de les receptes d’aquests pastissos originals, diferents i dins de la innovació pastissera. És un reboster autodidacte amb formació en hostaleria que ha treballat pel restaurant amb una Estrella Michelin, Vía Veneto. En canvi, l’Asún va fer un gir de 180 graus de la seva carrera de Comunicació i Màrqueting cap aquest projecte. Per tant, la combinació perfecte entre la passió per la rebosteria i l’empresarial i comunicació.

La seva infantesa els va donar la idea principal d’obrir un obrador dedicat exclusivament als cheescakes, projecte que ve de ja fa temps. Per tant, van tenir prou temps com per conèixer en profunditat sobre la cultura i la passió per la rebosteria, en concret la pastisseria. És per aquest motiu que, a partir d’aquí, van construir el projecte conjuntament tenint com a base la recepta autèntica americana.

Projecte de futur

El projecte compta vol arribar a tot tipus de públic. Des de la venda al menor, a peu de carrer des del seu obrador, fins poder arribar a domicili per a tothom, tant particulars com restaurants, hotels o esdeveniments. Així mateix, com el projecte és novell i primerenc, volen consolidar-lo, però tenen en ment expandir l’empresa cap a altres ciutats. Això serà sinònim que el projecte té una gran projecció de futur.

No obstant això, Chis&Keik té un passat històric familiar, ja que no és la primera vegada que la família es dedica a la rebosteria. Ja ho va fer l’avi Pere Uño, propietari de l’històric ‘Bar de la Plaça’ al passeig de la Bonanova on la plaça de Sarrià.

Et recomanem:

Com fer pancakes saludables