El sopar de Cap d’Any és un dels típics sopars que es comença a preparar a mitja tarda, que requereix d’hores a la cuina, ja sigui preparant aperitius com elaborant plats més complicats. Però, al mateix temps, estem parlant de les últimes hores de l’any i, a més, dels moments previs a la festa que comporta rebre el nou any. El sopar de Cap d’Any és una excusa perfecta per reunir-se amb familiars i amics, tot i que aquest any s’hauran de reduir les trobades i extremar les mesures a causa de la sisena onada de Covid-19.
Una opció a contemplar pot ser tenir ja preparat el sopar per tal de poder dedicar la tarda a rebre convidats, a arreglar la casa o, simplement, a tenir temps per tu i els teus. Aquí us deixem un llistat de plats fàcils que es poden compartir i que són apostes segures per triomfar aquesta nit.
- Canapés de salmó fumat enrotllat amb formatge, mostassa i crudités
- Xarrups de crema de pèsols i pebrot
- Torrades amb pebrots i ceba al forn amb romaní
- Torrades amb foie gras
- Piruletes de formatge amb fruits secs
- Galets farcits amb crema de bolets
- Carpaccio de llagostins
- Truita de patates amb tomàquets secs i olives
- Torrades amb salmó fumat i alvocat