En qualsevol època del any venen de gust, però ara que torna el bon temps, molt més. El nivell dels gelats ha crescut increïblement a Barcelona, i ara, per sort, l’oferta és àmplia, de qualitat i, per suposat, deliciosa.
DelaCrem, fer cua per menjar-ne
És una gelateria que triomfa des de fa temporades a Barcelona, com es pot comprovar per les cues que sempre hi ha per poder assaborir els seus gelats. A més de la seva cèntrica ubicació al carrer d’Enric Granados, el seu èxit es deu a què els seus gelats fets amb productes frescos, sense conservants ni colorants.
C/ Enric Granados, 15 | Passeig de Sant Joan, 59
Oggi, la tradició italiana
La matèria primera del gelat és el que marca la qualitat d’aquesta marca. Així ho expressa Alessadro Gaetano, soci de la marca italiana a Barcelona, Els sabors aposten per la tradició clàssica de gelateria italiana: nocciola, gianduia, crema de mascarpone, tiramisú, festuc de Bronte o ricota amb xocolata i taronja.
C/ Comtal, 15
Rocambolesc, a tocar del Liceu
La gelateria és una creació de Jordi Roca, el menor dels germans, que va intentar recuperar el carret de postres del Celler de Can Roca. A Jordi li hauria agradat treure el carret al carrer per vendre de forma ambulant els seus prestigiosos gelats, però la normativa municipal no ho permetia, així que va muntar un negoci enganxat al Liceu de Barcelona que, amb una barra que s’obre a la Rambla, és el més semblant a un food truck gelat que podem trobar a la ciutat.
C/ La Rambla, 51-59
Gocce di Latte, els sabors més atrevits
Mitjançant processos artesanals, aquest temple del gelat ofereix autèntiques meravelles com el de cúrcuma, mandarina i romaní, o el de cardamom i dàtils. Una proposta per als més atrevits, ja que se’n surt dels sabors més convencionals.
C/ Pla de Palau, 4