El xef Jordi Cruz ha inaugurat el seu restaurant Atempo Barcelona ubicat al carrer Còrcega. És un local per un projecte amb trajectòria doncs el restaurant estava instal·lat a Girona (Sant Julià de Ramis) en una fortalesa que impressionava a tots els comensals. Per tant, Girona perd un restaurant amb estrella Michelin i la guanya la ciutat comtal.
No obstant, sembla que el trasllat l’han motivat elements externs no pas decisions estratègiques. Per Jordi Cruz, mantenir-se a Sant Julià de Ramis era el seu desig però el canvi de propietaris de la fortalesa ha decidit no continuar amb l’arrendament. Fent front a la nova situació, i havent de fer un canvi d’ubicació, Barcelona ha sigut la ciutat que millor escenari plantejava pel seu projecte gastronòmic.
Atempo Barcelona ocuparà el local del Restaurant Gaig
El local que ha estat durant un temps en obres per ser ocupat per l’equip de Jordi Cruz, ha estat durant anys l’espai del Restaurant Gaig, un altre dels grans de la gastronomia. Sembla que aquest espai és ideal per l’alta cuina tot i que ja estava buit des de feia poc més de 4 anys. En aquest cas, Carles Gaig, xef de l’anterior restaurant del local que ara ocupa Jordi Cruz, va traslladar-se a la Cerdanya.
Atempo Barcelona forma part ABaC Group dirigit pel mediàtic Jordi Cruz i que inclou varis restaurants i hotels. Entre ells s’hi inclou l’Hotel Cram (****) ubicat al carrer Aribau, 54 de Barcelona, l’ABAC Restaurant i Hotel GL (*****) de l’Avinguda Tibidabo, 1 de Barcelona i l’ABAC Restaurant amb 3 estrelles Michelin de la plaça J.F. Kennedy de Barcelona.
Aquest divendres s’ha inaugurat el restaurant
El divendres 11 de juny es va inaugurar l’Atempo Barcelona i aquells que ja l’han visitat comparteixen en que és un espai confortable, amb molta llum i plantes que li donen caliu.
Ara falta deixa que passi un temps i conèixer les crítiques del nou menú.