recepta remenat cervesa popaire tinta pop

Ingredients (2 persones):

  • 4 ous
  • 6 xampinyons grans
  • Filets de gall d’indi
  • Llet
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre
  • Nous

 

Preparació:

  1. Per preparar aquest plat lleuger, primer de tot és posar a escalfar una paella amb oli d’oliva. Posem els xampinyons i dauets de gall d’indi i els remenem per la paella a foc mitjà. Posem Sali pebre a la mescla.
  2. A continuació, batem els ous amb un rajolí de llet per engreixar i una mica de nous picada. Removem bé perquè quedi tot una pasta i després ho aboquem a la paella.
  3. Anem mesclant més tot junt i amb l’ajuda d’una cullera de fusta ho remenem tot bé però poc a poc.
  4. Ho anem remenant fins que quedi la textura que ens agradi i ho servim ben calent!

cervesa tinta de pop

Maridatge:

Un bon acompanyament recomanat a aquest plat és una cervesa negre, i en aquest cas us aconsellem Tinta de Pop de Cervesaria Popaire. La cervesa negre marida bé amb carns blanques (el gall d’indi n’ésun exemple) i bolets (els xampinyons en aquest cas).