- 4 ous
- 6 xampinyons grans
- Filets de gall d’indi
- Llet
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
- Nous
Preparació:
- Per preparar aquest plat lleuger, primer de tot és posar a escalfar una paella amb oli d’oliva. Posem els xampinyons i dauets de gall d’indi i els remenem per la paella a foc mitjà. Posem Sali pebre a la mescla.
- A continuació, batem els ous amb un rajolí de llet per engreixar i una mica de nous picada. Removem bé perquè quedi tot una pasta i després ho aboquem a la paella.
- Anem mesclant més tot junt i amb l’ajuda d’una cullera de fusta ho remenem tot bé però poc a poc.
- Ho anem remenant fins que quedi la textura que ens agradi i ho servim ben calent!
Maridatge:
Un bon acompanyament recomanat a aquest plat és una cervesa negre, i en aquest cas us aconsellem Tinta de Pop de Cervesaria Popaire. La cervesa negre marida bé amb carns blanques (el gall d’indi n’ésun exemple) i bolets (els xampinyons en aquest cas).