Ingredients:
- 1 verat
- 150 grams d’arròs
- Oli de gira-sol
- Salsa de soja
- Vinagre
- 1 Tomàquet
- 1 Cogombre
- 1 Ceba
Preparació:
- Per preparar el verat, un excel·lent peix blau, primer l’hem de marinar la nit anterior abans de començar a fer la recepta. Per marinar-ho, posem el verat en una safata amb l’oli de gira-sol, salsa de soja i vinagre. La quantitat dels tres líquids depèn dels gustos de cadascú. Deixem que la carn s’entendreixi durant la nit.
- El dia següent, bullim l’arròs (la varietat d’arròs va a gust) durant els temps que ens indiqui les instruccions de fabricant. Quan l’arròs estigui bullit, l’emplatem amb un motlle.
- Quan tinguem ja el llit d’arròs hi posem per sobre trossets petitons de tomàquet, cogombre i ceba.
- Finalment, col·loquem el verat marinat per sobre el llit d’arròs i ho reguem tot amb la pròpia salsa. Ja només cal gaudir-ho. Bon profit a tothom!
Maridatge:
Per maridar aquest plat us recomanem un vi blanc Cargol treu Vi de ALEMANY & CORRIO.