Benvinguts/des gourmets, avui us portem la truita de samfaina.
Una truita amb sabors nostres
Ingredients per a la truita de samfaina
- Samfaina de Fruita Blanch
- 2 ous
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
Elaboració de la recepta
- Bat dos ous amb la seva sal corresponent (afegeix algun més si creus que és necessari).
- Col·loca la samfaina dins de l’ou i barreja tot.
- Aboca aquesta barreja en una paella amb oli ben calent, però sense cremar-lo. qualla l’ou i dóna-li la volta amb un plat.
- Un cop s’hagi quallat, baixa el foc perquè es vagi cuinant lentament per dins.
- Després li tornes a donar la volta i ja la tens a punt per menjar.
Maridatge per la truita de samfaina
Podeu acompanyar amb un Somdinou del Celler Cooperatiu de Gandesa, un vi negre de color roig-violaci molt intens. Notes de fruita vermella i negra i tocs especiats. Vi molt fresc, complex i suau al paladar, amb un llarg recorregut.
Recepta extreta de: http://www.annarecetasfaciles.com/2015/07/tortilla-de-samfaina.html
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!