Una truita amb sabors nostres

 

Ingredients per a la recepta

 

Elaboració de la recepta

  1. Bat dos ous amb la seva sal corresponent (afegeix algun més si creus que és necessari).
  2. Col·loca la samfaina dins de l’ou i barreja tot.
  3. Aboca aquesta barreja en una paella amb oli ben calent, però sense cremar-lo. qualla l’ou i dóna-li la volta amb un plat.
  4. Un cop s’hagi quallat, baixa el foc perquè es vagi cuinant lentament per dins.
  5. Després li tornes a donar la volta i ja la tens a punt per menjar.

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb un Somdinou del Celler Cooperatiu de Gandesa, un vi negre de color roig-violaci molt intens. Notes de fruita vermella i negra i tocs especiats. Vi molt fresc, complex i suau al paladar, amb un llarg recorregut.

Recepta extreta de: http://www.annarecetasfaciles.com/2015/07/tortilla-de-samfaina.html