Triangles de sobrassada i mel

Triangles de sobrassada i mel

Una recepta ràpida i boníssima

Avui fem Triangles de sobrassada i mel de Mel del Padrí! Ja veureu què fàcil i bona! I podem acompanyar-la amb un vi Escumós Clàssic de Bodegues Visendra! Salut!

 

Ingredients per a la recepta

 • 1 fulla de massa full
 • Sobrassada (feta o comprada)
 • 2 cullerades de mel de Mel del Padrí

 

Elaboració de la recepta

 1. Fem els triangles
  • Tallem tires de massa full de 3 dits ample aproximadament. Posem 1 culleradeta de sobrassada en un extrem. Anem doblegant fent triangles.
 2. Posem els triangles al forn
  • Col·loquem els triangles en una safata i posem al forn a 200 ° C calor dalt i calor a baix, fins que veiem que es daurin. Uns 5-7 minuts. No oblideu de mirar cada poc el forn perquè la massa és molt fina i es fa de seguida i es podrien cremar.
 3. Reguem amb la mel
  • Un cop fetes, traiem i servim. Fiquem una cullera de postres en el pot de la mel, que s’amari bé i deixem que regui els triangles, movent en totes les direccions.

 

Maridatge

Podem acompanyar amb un Escumós Clàssic de Bodegues Visendra, un vi de color clar, groc llimona de intensitat mitja, con bona presencia de bombolla. En nas és net, aromes intensos de fruites i finalment notés sotils de criança. En boca trobem un vi escumós sec, amb una entrada enèrgica, contundent i molt refrescant que junt amb un carbònic molt ben integrat i amb bon cos li dona una magnífica estructura i un pas per boca ampli i agradable.

Escumós Clàssic de Bodegues Visendra

Escumós Clàssic de Bodegues Visendra

Font: Cookpad