La Denominació d’Origen Conca de Barberà aposta amb fermesa per donar a conèixer els seus vins amb la varietat autòctona ‘trepat’ com a segell distintiu. La marca vol apropar-se tant a professionals del sector com a públic final més enllà dels límits de la seva comarca.

La DO Conca de Barberà vol conquerir Barcelona

Més de 70 referències de 15 cellers de la DO Conca de Barberà seran l’eix central d’una nova edició del showroom barceloní, sota el lema ‘CONCArim Barcelona’. Enguany, l’esdeveniment tindrà lloc a la Casa Capell (Rambla del Prat, 27). Obrirà les seves portes a les 16:30h amb un tast lliure que s’allargarà fins a les 20:30h.

El proper dilluns 23 de març els vins de la DO Conca de Barberà aterraran a Barcelona en una nova jornada dirigida a professionals del sector de la restauració i l’hostaleria de Barcelona, premsa especialitzada i prescriptors del món del vi.

Més de 70 referències

L’objectiu de la jornada és, no només apropar-se al públic professional de la capital catalana i presentar l’oferta vinícola de la comarca, sinó també consolidar-se com a data clau que serveixi de punt de trobada entre cellers i professionals.

A més, un dels membres de l’equip de tast de la Guia Peñin es desplaçarà a la seu del Consell Regulador de la DO Conca de Barberà per tastar els vins que aquest any es publicaran a la Guia Peñin 2021.

Satisfacció en el BWW

La participació de la DO Conca de Barberà a la Barcelona Wine Week (BWW) va ser molt favorable i els cellers van sortir amb gran satisfacció. La fira va comptar amb la presència de reconeguts cellers d’arreu del país.

Després de tres dies de gran activitat, la BWW va tancar les seves portes amb un sentiment d’haver assolit els seus objectius, com generar debat amb els professionals assistents, compartir opinions amb els seus clients i donar a conèixer noves referències a la capital catalana.

Mostra de Vins durant la Setmana Medieval de Montblanc

L’última acció del primer quadrimestre de l’any tindrà lloc a la Mostra de Vins que es realitza durant la Setmana Medieval de Montblanc. La Mostra de Vins se celebrarà els caps de setmana del 18 i 19 d’abril, i del 25 i 26 d’abril i és un marc incomparable per donar a conèixer tant els cellers de la DO Conca de Barberà com els seus vins.

La Setmana Medieval de Montblanc és un gran aparador per la gran afluència de públic que s’hi espera tenint en compte les xifres de les anteriors edicions. La fira permet gaudir de moltes activitats i actes centrats en la vida de la Catalunya medieval i en la figura de Sant Jordi, patró de Catalunya.

Et recomanem:

Les patates fregides ideals