Seitons en vinagre amb pebrots rostits
Sabor intens
Avui tenim una torrada amb un sabor brutal! Seitons en vinagre amb pebrots rostits de Mar-Tret!Ingredients per a la recepta
- 1/2 quilo de seitons molt frescos (amb el cos bastant rígid, la pell brillant i els ulls transparents)
- Pebrots rostits de Mar-Tret
- Vinagre de vi blanc (el suficient com per cobrir els seitons per macerar-) de FERMENTUM
- 1 manat de julivert.
- 2 grans d’all.
- Oli d’oliva i sal
Elaboració de la recepta
- Congelem els seitons
- Congelem els seitons durant al menys 24h, així prevenim l’anisakis.
- Netegem els seitons
- Els netegem traient el cap, l’espina i els budells. Separem els lloms, els rentem amb aigua freda i els escorrem.
- Macerem els seitons
- En un recipient fons, col·loquem els seitons i sal a capes. Després ho cobrim completament amb vinagre i deixem macerar uns 30 minuts.
- Deixem reposar amb oli
- Passat aquest temps, els tornem a rentar i els posem en un recipient de nou a capes. Aquest cop cobrim amb oli d’oliva, julivert i all en làmines. Deixem reposar una nit sencera.
- Preparem les torrades
- Preparem unes torrades cruixents, posem els pebrots a sobre a tires i finalment els seitons amb una mica de l’oli amb el qual reposen. Podem afegir sal maldon.