fbpx
Cerca

FERMENTUM és l’única especialitzada en Vinagres de Kombucha, vinagres naturals que conserven els seus microorganismes beneficiosos i que respecten els sabors dels aliments que amaneixen.

Els nostres vinagres cobreixen una àmplia gamma de sabors i aplicacions, creats per complir amb els més exigents estàndards de productes ECO, xarxes col·laboratives, zero waste, economia circular i reciclabilitat.

La kombucha inicial conté sucre pel qual primer “vinifiquem” per aconseguir transformar tot el sucre en alcohol. No obstant això, hi ha presents els acetobàcters de la mare de kombucha que poden, a la par, convertir solapadament l’alcohol en vinagre (acetificació). Mentre dura el procés es generen al medi tot un seguit de reaccions secundàries amb la creació de compostos complexos. És l’envelliment o maduració).

Així és com fem el nostre vinagre de kombucha, amb paciència, una espera llarga i controlada, i d’aquesta manera obtenim la transformació de la kombucha en un vinagre viu, amb alt contingut en derivats aromàtics, àcids orgànics i altres.

El sabor de la nostra kombucha ha evolucionat durant 6 mesos des de la base del te, aconseguint finalment un vinagre amb una personalitat pròpia i única.

Una vegada aconseguim el vinagre de base, “pentinem” el sabor amb la maceració d’herbes, fruits, espècies, algues o mel. És la nostra manera de conferir als vinagres aromes i sabors naturals i característics, adaptats a tota mena de receptes.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!