
Porros arrebossats amb pernil cuit i salsa verda
Una recepta irresistible i molt enrotllada
Avui farem porros arrebossats amb pernil cuit extra Duroc de Casa Boix i salsa verda! Una recepta irresistible i molt enrotllada que gaudirem juntament amb una cervesa artesana Brebel! Salut!
Ingredients per a la recepta (4 persones)
- 8 porros
- 8 talls de pernil cuit extra Duroc de Casa Boix
- 3 grans d’all
- 3 ous
- Farina
- 1 copa de vi blanc
- Aigua
- Oli d’oliva
- Sal
- Julivert
Elaboració de la recepta
- Preparem els porros
- Netegem i coem els porros en una cassola amb abundant aigua i una mica de sal durant 18-20 minuts. Escorrem i deixem temperar (reservem el brou de la cocció). Tallem els porros per la meitat i envoltem cada tros amb un tall de pernil cuit.
- Preparem la salsa verda
- Per fer la salsa verda, pelem i piquem els alls i els daurem en una cassola amb un rajolí d’oli. Afegim una cullerada de farina, cuinem i aboquem1/2 copa de vi blanc, un rajolí del brou dels porros i julivert picat al gust. Deixem reduir la salsa durant 5 minuts.
- Cuinem els rotllets
- Batem els ous i els assaonem. Passem els rotllets de porro i pernil per farina i ou. Els fregim en una paella amb abundant oli. Després els incorporem a la cassola de la salsa verda i cuinem durant 5-6 minuts.
- Fem el liquat de julivert
- Per fer el liquat de julivert, introduïm unes branques de julivert i 1/2 copa de vi blanc en el got de la batedora. Triturem i colem. Afegim el liquat a la cassola de la salsa verda i barregem.
- Servim els rotllets
- Servim 4 rotllets per ració amb la salsa al gust i decorem amb julivert.
Maridatge
Podem acompanyar amb una una Homo Singularis de CERVESA EBREWINE
Font: Hogarmania