recepta-pinxo-salmo-farcit-formatge-fresc

Una delicadesa que us heu de permetre

 

Ingredients per a la recepta

  • 12 talls de salmó fumat
  • 300 g de formatge fresc de Làctics Ubach
  • 75 g de cogombre a dauets de 2×2 mm
  • 1 escalunya picada
  • Ratlladura i suc de llimona
  • 3 cullerades d’oli d’oliva verge
  • 6 gotes de tabasco
  • 2 culleradetes d’anet picat
  • Sal i pebre

 

Per a la salsa de cabdells

  • 400 g de cabdells
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 50 ml. de maionesa
  • Ous de salmó o de truita

 

Elaboració de la recepta

  • Posar les làmines de salmó sobre un full de paper film.
  • D’altra banda, barrejar en un bol tots els ingredients del farciment, posar a punt de sal i pebre, reservar una part del farcit per fer la salsa i col·locar la resta en una mànega de pastisseria.
  • Posar un rulo de farciment sobre la làmina de salmó i enrotllar formant un cilindre.
  • Estrènyer el corró amb una espàtula pressionant contra el paper sulfuritzat i portar-lo a la nevera perquè assenteixi bé durant 30 minuts abans de servir.

 

Per a la salsa de cabdells:

  • Retirar les fulles exteriors del cabdell en el cas que estiguin lletges.
  • Liquar els cabdells.
  • Abocar una cullerada sopera de suc de llimona a la liquadora per evitar l’oxidació del liquat.
  • Barrejar-ho amb la maionesa amb l’ajuda d’un túrmix.
  • Mantenir en fred.

 

  • Tallar el corró amb un ganivet que prèviament haurem escalfat.
  • Posar una base de salsa en un plat, sobre aquest els rotllets de salmó fumat, a sobre els ous i decorar amb una fulla d’anet.

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb un Vermut Terrània Essential de Ratafia Terrània, un vermut mediterrani d’elaboració artesana, fruit de la millor selecció de vins i plantes mediterrànies.

vermut-terrania-essential-reserva

Recepta extreta de: http://www.robinfoodtv.com/es/receta/pincho-de-salmon-relleno-de-queso-y-pepino