Un genial entrant per aquest estiu!

Plat que podeu trobar ja elaborat per Mas El Guiu.

 

Ingredients per a la recepta

  • 200 grs. de pebrot escalivat
  • 200 grs. d’alberginia escalivada
  • 3 cebes petites o una de gran escalivada
  • 2 tomàquets escalivats
  • 4 ous
  • 200 ml. de nata líquida
  • sal i pebre

 

Elaboració de la recepta

  1. Primer el dia abans millor escalivar les verdures al forn. Quan siguin fredes les pelem i les reservem.
  2. Triturem el pebrot la ceb ai l’alberiginia amb el minipimer.
  3. Després hi afegim els ous batuts i la nata liquida i ho remenm bé.
  4. Ho salpebrem i ja tenim la barreja llesta.
  5. Preescalfem el for a 180º.
  6. Untem amb mantega un motlle rectangular hi hi aboquem la barreja.
  7. Ho posem al forn al bany maria durant un hora aproximadament, o fins que ho punxem amb un punxo i ens surti net.
  8. El deixem refredar almenys un parell hores.
  9. El desetmotllem i el decorem al gust.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Pas Curtei d’Alemany i Corrió, un vi de terrer voluptuós, sòlid i potent amb un any de criança però jove d’esperit.

Recepta extreta de: http://quimalesmevesreceptes.blogspot.com.es/2012/07/pastis-descalivada.html