recepta-pa-pessic-maduixes-quefir-suc

Unes postres de campionat

 

Ingredients per a la recepta

  • 125 gr de quefir de Nadolç
  • 180 gr de farina de civada (avena mòlta)
  • 5 gr de llevat químic (pols de coure)
  • 1 mica de sal
  • 1 ou
  • 80 gr de sucre
  • 30 dl d’oli de gira-sol
  • 1 culleradeta d’essència de vainilla
  • 200 gr de maduixes
  • 1 culleradeta de sucre glacé per decorar

 

Elaboració de la recepta

  1. Preescalfem el forn a 200 º.
  2. Posem en un bol la civada, la sal i el llevat. Reservem.
  3. En un altre bol batem l’ou, l’oli, el sucre i l’essència de vainilla. Afegim el quefir i seguim batent.
  4. Incorporem els ingredients secs, integrant bé i finalment afegim les maduixes trossejades.
  5. Bolquem la barreja en un motlle untat amb mantega i enfarinat, de 18 cm. de diàmetre i cuinem a 180 º durant 25 minuts aproximadament.
  6. Retirem del forn, deixem refredar 5 minuts i desmotllem sobre una reixeta perquè s’acabi de refredar.
  7. Empolvorem amb sucre glacé i servim.

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb un suc de mandarina ecològic de Cal Valls, una manera deliciosa, natural i saludable de gaudir d’aquestes postres.

suc-mandarina-eco-cal-valls

Recepta extreta de: http://cocina.facilisimo.com/bizcocho-de-fresas-y-kefir_2280547.html