Unes postres de campionat
Ingredients per a la recepta
- 125 gr de quefir de Nadolç
- 180 gr de farina de civada (avena mòlta)
- 5 gr de llevat químic (pols de coure)
- 1 mica de sal
- 1 ou
- 80 gr de sucre
- 30 dl d’oli de gira-sol
- 1 culleradeta d’essència de vainilla
- 200 gr de maduixes
- 1 culleradeta de sucre glacé per decorar
Elaboració de la recepta
- Preescalfem el forn a 200 º.
- Posem en un bol la civada, la sal i el llevat. Reservem.
- En un altre bol batem l’ou, l’oli, el sucre i l’essència de vainilla. Afegim el quefir i seguim batent.
- Incorporem els ingredients secs, integrant bé i finalment afegim les maduixes trossejades.
- Bolquem la barreja en un motlle untat amb mantega i enfarinat, de 18 cm. de diàmetre i cuinem a 180 º durant 25 minuts aproximadament.
- Retirem del forn, deixem refredar 5 minuts i desmotllem sobre una reixeta perquè s’acabi de refredar.
- Empolvorem amb sucre glacé i servim.
Maridatge
Podeu acompanyar amb un suc de mandarina ecològic de Cal Valls, una manera deliciosa, natural i saludable de gaudir d’aquestes postres.
Recepta extreta de: http://cocina.facilisimo.com/bizcocho-de-fresas-y-kefir_2280547.html