recepta-mousse-xocolata-creo

Un plaer que t´has de permetre

 

Ingredients per a la recepta

 • 200g de Xocolata CREO
 • 60g de sucre
 • 30g de mantega
 • 4 d’ous
 • 100g de galetes
 • 40g de mantega

 

Elaboració de la recepta

 1. Comencem fonent la xocolata amb els 30g de mantega, ja que l’haurem de deixar refredar per poder mesclar-ho amb els altres aliments. Per facilitar aquesta tasca recomanem picar abans la xocolata, d’aquesta forma fondrà més ràpid.
 2. El següent pas consisteix en triturar les galetes i barrejar-les amb els 40g de mantega, així ja tenim la base feta.
 3. Seguim amb la mousse desclarant els ous. Es comença muntant les clares amb un terç del sucre.
 4. Seguidament es barreja el rovell, amb el sucre restant i la mescla de xocolata i mantega.
 5. Per acabar s’igualen textures tirant una part de les clares muntades a la barreja anterior i remenant. Un cop igualada s’acaba de tirar la resta de clares i es mescla fent moviments envolvents per no perdre aire.
 6. Un cop tot està mesclat és el moment d’emplenar els motlles, primer es posa la galeta triturada amb la mantega fent de base i seguidament la mousse al damunt. Es posa al congelador fins que quallin. Per facilitar-ne el desmotllat, recomanem posar paper sulfuritzat als cantons.

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb un cava Paul Cheneau Brut Reserva Millésimé de Giró Ribot, un cava de color groc palla amb matisos verdosos. Bombolles fines i constants formant una delicada corona. Notes elegants de fruita madura amb un lleuger toc de mel, ametlles i herbes seques, embolcallat en matisos de brioixeria. A la boca la seva acidesa vibrant s’equilibra amb notes envellutades de fruita madura i de mel. Elegant i complex en el seu conjunt, amb un bon final carbònic.

cava-giro-ribot-paul-cheneau-millesime

Recepta extreta de: http://xococreo.com/mousse-xocolata-creo/