Un autèntic caprici
Ingredients per a la recepta
- 1 pot de Caprici de Xampinyó
- 6 cullerades de maionesa
- 1 ceba
- 4 cogombrets
- 1 bitxo
- 1 cullerada de tàperes
- Oli per fregir
- Sal i pebre
Elaboració de la recepta
- Fem la salsa tàrtara picant bitxos, tàperes, ceba tendra i cogombre i barrejant-lo amb maionesa. Rectifiquem de sal.
- Passem els xampinyons escorreguts per farina, ou i pa ratllat o panko.
- Els fregim en abundant oli fins daurar. Escorrem i els servim sobre de la salsa tàrtara al costat del tomàquet sec picat.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Juna 2016 del Celler Mas Garcia Muret, un vi blanc de color molt clar, un groc molt suau. Aromes en nas son florals i apareixen de forma progressiva permeten gaudir-los in crecendo. En boca, una primera acidesa suau seca pròpia de la Garnatxa Blanca deixa pas al aroma floral en paladar del Chardonnay finalitzant amb sabor fruital dolç molt agradable del Sauvignon Blanc.
Recepta extreta de: http://fondodenevera.com/champis-rebozados-tartara-tomates-secos/