recepta-gourmet-salmo-planxa

Un plat lleuger i original

 

Ingredients per a la recepta (2 persones)

  • 300g de llom de salmó fresc
  • Oli d’oliva verge
  • Pebre bo
  • Sal
  • Melmelada de Xarel·lo de VINYET

 

Elaboració de la recepta

  1. El salmó és un peix molt greixós i, per tant, no fa falta posar oli per a cuinar-lo. Basta posar-lo a la planxa, volta i volta, mirant que no quedi molt cuit. El salpebrarem i ja podem passar a emplatar-lo. Repartirem una mica de melmelada al fons del plat i posarem al damunt el salmó.
  2. D’acompanyament, hi podem posar una miqueta d’amanida variada.
  3. Bon profit!

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un vi Blanc Prínceps Muscat de Canals & Munné, un vi de color groc pàl.lid. Afruitat i aromàtic. Suau, equilibrat i harmònic.

canals-munne-vi-blanc

Recepta extreta de: http://gastronomicament.cat/es/recepta/recepta-salmo-a-la-planxa