Un plat lleuger i original
Ingredients per a la recepta (2 persones)
- 300g de llom de salmó fresc
- Oli d’oliva verge
- Pebre bo
- Sal
- Melmelada de Xarel·lo de VINYET
Elaboració de la recepta
- El salmó és un peix molt greixós i, per tant, no fa falta posar oli per a cuinar-lo. Basta posar-lo a la planxa, volta i volta, mirant que no quedi molt cuit. El salpebrarem i ja podem passar a emplatar-lo. Repartirem una mica de melmelada al fons del plat i posarem al damunt el salmó.
- D’acompanyament, hi podem posar una miqueta d’amanida variada.
- Bon profit!
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un vi Blanc Prínceps Muscat de Canals & Munné, un vi de color groc pàl.lid. Afruitat i aromàtic. Suau, equilibrat i harmònic.
Recepta extreta de: http://gastronomicament.cat/es/recepta/recepta-salmo-a-la-planxa