Una pizza diferent i irresistible
Ingredients per a la recepta
- 300 grs. de bonítol fresc
- 300 grs. de xampinyons
- 200 grs. de formatge de fondre
- Salsa de tomàquet
- Pebrot vermell
- Massa de pizza mig cuita
- Olives negres de La Gaeta
Elaboració de la recepta
- Cobrir la massa amb la salsa de tomàquet.
- A continuació, tirar el bonítol fresc tallat fi i al damunt el formatge.
- Després, s’afegeix el pebrot rostit i saltat, els xampinyons i les olives.
- Enfornar durant 20 minuts a 160 graus.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Josep Foraster Els Nanos Rosat del Celler Mas Foraster, un vi rosat color pell de ceba i salmó. Aroma intensa a fruites vermelles amb nata, toc de pebres i notes d’herbes aromàtiques. En boca és ampli, intens i gustós. Ens deixa un post gust persistent de fruita i notes espaciades i vegetals molt refrescants.
Recepta extreta de: https://www.hogarmania.com/cocina/recetas/pastas-pizzas/201712/pizza-bonito-champinones-aceitunas-negras-38392.html