recepta-gourmet-pizza-bonitol-xampinyons-olives-negres

Una pizza diferent i irresistible

 

Ingredients per a la recepta

  • 300 grs. de bonítol fresc
  • 300 grs. de xampinyons
  • 200 grs. de formatge de fondre
  • Salsa de tomàquet
  • Pebrot vermell
  • Massa de pizza mig cuita
  • Olives negres de La Gaeta

 

Elaboració de la recepta

  1. Cobrir la massa amb la salsa de tomàquet.
  2. A continuació, tirar el bonítol fresc tallat fi i al damunt el formatge.
  3. Després, s’afegeix el pebrot rostit i saltat, els xampinyons i les olives.
  4. Enfornar durant 20 minuts a 160 graus.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Josep Foraster Els Nanos Rosat del Celler Mas Foraster, un vi rosat color pell de ceba i salmó. Aroma intensa a fruites vermelles amb nata, toc de pebres i notes d’herbes aromàtiques. En boca és ampli, intens i gustós. Ens deixa un post gust persistent de fruita i notes espaciades i vegetals molt refrescants.

els-nanos-rosat-trepat-2017

Recepta extreta de: https://www.hogarmania.com/cocina/recetas/pastas-pizzas/201712/pizza-bonito-champinones-aceitunas-negras-38392.html