recepta-gourmet-flor-mato-confitura-pressec

Unes postres tan maques com irresistibles

 

Ingredients per a la recepta

 

Elaboració de la recepta

  1. Donem forma de flor a la pasta brisa i l’enfornem segons les indicacions de l’envàs. També la podeu fer manualment.
  2. Afegiu per sobre el mató, deixant un espai al centre.
  3. Ompliu el centre amb la confitura de préssec groc, la quantitat que desitgeu.
  4. Finalment decoreu amb unes llavors de rosella. Podeu decorar-ho amb el que vulgueu, deixeu anar la vostra creativitat!
  5. Bon profit!

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb un cava Semi-Sec Reserva de Bohigas, un cava de color groc pàl·lid, aroma molt fresc i que en boca és estructurat, ben recollit sobre l’acidesa que tensa el conjunt d’inici a fi.

cava-semi-sec-reserva-bohigas

Recepta extreta de: http://gastronomicament.cat/es/recepta/flor-de-mato-amb-melmelada-de-mandarina-i-gingebre-3