Unes postres tan maques com irresistibles
Ingredients per a la recepta
- Mató de Làctics Ubach
- Confitura de préssec groc de Fruita Blanch
- Pasta brisa
- Llavors de rosella (per decorar)
Elaboració de la recepta
- Donem forma de flor a la pasta brisa i l’enfornem segons les indicacions de l’envàs. També la podeu fer manualment.
- Afegiu per sobre el mató, deixant un espai al centre.
- Ompliu el centre amb la confitura de préssec groc, la quantitat que desitgeu.
- Finalment decoreu amb unes llavors de rosella. Podeu decorar-ho amb el que vulgueu, deixeu anar la vostra creativitat!
- Bon profit!
Maridatge
Podeu acompanyar amb un cava Semi-Sec Reserva de Bohigas, un cava de color groc pàl·lid, aroma molt fresc i que en boca és estructurat, ben recollit sobre l’acidesa que tensa el conjunt d’inici a fi.
Recepta extreta de: http://gastronomicament.cat/es/recepta/flor-de-mato-amb-melmelada-de-mandarina-i-gingebre-3