Massa bona per ser tan fàcil de fer
Ingredients per a la recepta
- Filets de llom de porc de Porc de Palou
- 5 xampinyons
- 4 dents d’all
- 3 cullerades d’oli d’oliva verge extra
- 75 ml de vi blanc
- Sal i pebre al gust
- 1/4 de pastilla de concentrat de brou (opcional)
Elaboració per a la recepta
- Afegim oli en una paella a foc mitjà-alt i quan estigui calent hi afegim els filets de llom de porc. També hi col·loquem els grans d’all i esperem fins que els filets estiguin daurats d’una banda.
- Després donem la volta als filets i afegim els xampinyons, la sal, el pebre i el concentrat de brou.
- Remenm bé i hi afegim el vi. Esperem fins que l’alcohol s’evapori.
- Esperem una estona i retirem quan vegem que la salsa ha reduït.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Floresta Negre del Celler Pere Guardiola, un vi color cirera intens amb ribet violaci de capa mitjana alta, net i brillant. Aroma amb detalls de fruites negres i vermelles de bona intensitat. En boca destaca per la seva riquesa de sabor, amb un taní suau i bona harmonia en l’atac, pas de boca i post gust.
Recepta extreta de: https://www.youtube.com/watch?v=G_BqIOmW0Zk