Una recepta atrevida i original
Ingredients per a la recepta
- Entrama de bou (part que hi ha al costat del ronyó, són 2 filets i al mig hi ha un nervi molt fort que s’ha de treure per coure a la brasa o a la planxa). També podem fer-ho amb el conillet de bou o la galta de vedella, o en carns més nobles com el solomillo o la part baixa de l’entrecot, el filet.
- Albergínies cuites al forn – escalivada.
- Mel de Milflors amb cúrcuma de Muria Bio.
Elaboració de la recepta
- Tallem l’albergínia per la meitat, traiem el “relleno” i fem el farcit amb les verdures tallades ben finetes acompanyat amb mel amb cúrcuma per dins per lligar-ho tot.
- La cúrcuma és una espècie Índia que potencia el sabor dels productes, i Muria Bio al combinar la mel amb la cúrcuma fa un producte que potencia els plats.
- Farem la carn a la planxa amb una mica d’oli i pebre, tot i que també es pot fer a la brasa.
- Per coure la carn, el millor es colorar-la per totes bandes, donant-li voltes perquè quedi tot ben torrat per fora i tendra per dintre.
- Una vegada tenim la carn, acabarem ficant una ralla de la mel amb cúrcuma per acompanyar el plat; recordem que es una mel que potencia el sabor i que l’espècia de procedència India que incorpora la mel de Milflors del producte MuriaBio.
- Agafem l’albergínia prèviament escalfada i la ficarem a un costat del plat, després agafarem la carn, tallem un costat per fer la presentació i així veurem la cocció de la carn.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un un vi negre Rec de Brau de CELLERS D’EN GUILLA