recepta-gourmet-amanida-albercocs-mato

Una amanida dolça i fresca

 

Ingredients per a la recepta (4 persones)

 

Elaboració de la recepta

  1. Renta els enciams, seca i trosseja’ls. Col·loca’ls en una font gran. Assaona.
  2. Renta els albercocs, pela, talla a dauets i afegeix-los.
  3. Trosseja el mató i espolvoreja’l per sobre.
  4. Afegeix els pistatxos i amaneix amb oli i vinagre.
  5. Serveix l’amanida d’albercocs i mató.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquesta recepta amb una sidra selecció de varietats principalment de la Val d’Aran d’Arantast, una sidra elaborada en barrica de castanyer. La sidra més fina i deliciosa. Té un olor molt afruitat i agradable, bon equilibri entre aromes més dolces i una amargor poc dominant. Amb el punt just de CO₂ natural.

sidra-arantast

Recepta extreta de: https://www.hogarmania.com/cocina/recetas/ensaladas-verduras/201506/ensalada-albaricoques-requeson-29689.html