Una amanida dolça i fresca
Ingredients per a la recepta (4 persones)
- 125 gr d’enciams variats
- 2 albercocs de Fruits de Ponent
- 100 gr de mató de Cal Vicens
- 30 gr de festucs
- Oli d’oliva verge extra Or de Ponent de Fruits de Ponent
- Vinagre
- Sal
Elaboració de la recepta
- Renta els enciams, seca i trosseja’ls. Col·loca’ls en una font gran. Assaona.
- Renta els albercocs, pela, talla a dauets i afegeix-los.
- Trosseja el mató i espolvoreja’l per sobre.
- Afegeix els pistatxos i amaneix amb oli i vinagre.
- Serveix l’amanida d’albercocs i mató.
Maridatge
Podeu acompanyar aquesta recepta amb una sidra selecció de varietats principalment de la Val d’Aran d’Arantast, una sidra elaborada en barrica de castanyer. La sidra més fina i deliciosa. Té un olor molt afruitat i agradable, bon equilibri entre aromes més dolces i una amargor poc dominant. Amb el punt just de CO₂ natural.
Recepta extreta de: https://www.hogarmania.com/cocina/recetas/ensaladas-verduras/201506/ensalada-albaricoques-requeson-29689.html