Salmó curat amb iogurt i poma

Salmó curat amb iogurt i poma

Un aperitiu fresc i irresistible

Aquí tenim com fer un genial aperitiu per sorprendre els vostres comensals! Gotets de salmó curat, iogurt de Cal Vicens i poma d’Horta de Barbens. El podem acompanyar amb un cava Brut Nature de Mussons Vins.

 

Ingredients per a la recepta

 

Elaboració de la recepta

  1. Marinem el salmó
    • Cobrim el salmó sense espines amb una mescla de dues parts de sal gruixuda per dues de sucre. També afegim anet sec i una mica de pebre rosa. Deixem reposar a la nevera durant aproximadament 8 hores.
  2. Fem la salsa de iogurt
    • Mesclem iogurt natural amb el suc i la ratlladura d’unes llimes, un xic d’anet fresc picadet i ceba tendra picada.
  3. Tallem el salmó i la poma
    • Traiem el salmó de la nevera i el tallem amb la forma que vulguem, us recomanem fer-ho a daus. Afegim daus de poma o alvocat.
  4. Afegim la salsa de iogurt
    • Posem el salmó i la poma en un gotet i afegim la salsa de iogurt per sobre.
  5. Bon profit!

 

Maridatge

Podem acompanyar amb un cava Brut Nature de Mussons Vins, un producte fàcil, de paladar fresc, sec, sedós i equilibrat amb una evolució àcida però elegant i persistent.

 

Cava Brut Nature Mussons Vins

Cava Brut Nature Mussons Vins

Recepta extreta de: Mercat del Lleó