Un aperitiu fresc i irresistible
Aquí tenim com fer un genial aperitiu per sorprendre els vostres comensals! Gotets de salmó curat, iogurt de Cal Vicens i poma d’Horta de Barbens. El podem acompanyar amb un cava Brut Nature de Mussons Vins.Ingredients per a la recepta
- Salmó
- Iogurt natural de Recuits de Fonteta
- Pomes d’Horta de Barbens
- Sal
- Sucre
- Anet
- Pebre rosa
- Llima
- Ceba tendra
- Alvocat (opcional)
Elaboració de la recepta
- Marinem el salmó
- Cobrim el salmó sense espines amb una mescla de dues parts de sal gruixuda per dues de sucre. També afegim anet sec i una mica de pebre rosa. Deixem reposar a la nevera durant aproximadament 8 hores.
- Fem la salsa de iogurt
- Mesclem iogurt natural amb el suc i la ratlladura d’unes llimes, un xic d’anet fresc picadet i ceba tendra picada.
- Tallem el salmó i la poma
- Traiem el salmó de la nevera i el tallem amb la forma que vulguem, us recomanem fer-ho a daus. Afegim daus de poma o alvocat.
- Afegim la salsa de iogurt
- Posem el salmó i la poma en un gotet i afegim la salsa de iogurt per sobre.
- Bon profit!