Fusilli amb cansalda, formatge blau i mel
Cremosa i irresistible
Avui cuinarem una fantàstica recepta de fusilli amb cansalada, formatge blau i mel.
Ingredients per a la recepta
- 350 g de fusilli bucati corti
- 300 g de formatge blau de Sora
- Mel
- 250 g de cansalada a talls
- 400 g de llet evaporada
- 100 g de llet
- Sal
Elaboració de la recepta
- Bullim els fusilli
- Posem abundant aigua en una olla i portem a ebullició.
- Llavors afegim sal i els fusilli i els coem fins que estiguin al dente reservant un got d’aigua de cocció.
- Fem la cansalada
- Mentrestant, retirem l’escorça de la cansalada i la tallem en tires.
- En una paella cuinem la cansalada lentament fins que estigui cruixent.
- Treiem unes tires per l’emplatat final i les reservem en paper absorbent.
- Fem la salsa
- Sobre la resta de cansalada aboquem la llet i la llet evaporada.
- Afegim el formatge tallat en daus i els deixem fondre a foc mitjà-baix.
- Rectifiquem de sal al gust i no parem de remoure per obtenir una textura cremosa.
- Afegim la pasta
- Afegim la pasta a la paella i una mica de l’aigua de cocció si volem rectificar la textura.
- Emplatem
- Serveim els fusilli amb cansalada i formatge blau, afegim la mel i decorem amb les tires de cansalda que havíem reservat. Bon profit!