Un plat d´escàndol

 

Ingredients per a la recepta (2 persones)

  • Filet de porc de Cal Vivet
  • 1 de got de cafè de Delsams (fort i acabat de fer)
  • 2 caps d’all
  • 1 bitxo fresc
  • 1 CS de xilitol
  • 1 CS de romaní
  • 2 pastanagues
  • Mongetes verdes
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal

 

Elaboració de la recepta

  1. Barreja el cafè calent amb el xilitol, els alls picats i el bitxo picadet sense llavors i el romaní, quan estigui gairebé fred introduir el filet tallats a rodanxes i deixar macerar mínim 2 hores.
  2. Omple una olla amb aigua i quan bulli afegeix les pastanagues pelades i tallades a rodanxes grans, cou durant 5 minuts, afegeix les mongetes despuntades i tallades a trossos i cou tot junt 10 minuts, escórrer-les i amb una mica d’oli salteu i reserveu.
  3. En una paella untada d’oli daura pels dos costats les rodanxes de filet ben escorregut, afegeix-li la marinada colada i cou a foc molt suau uns 10 minuts.
  4. Serveix calent i acompanyat amb les verdures i la salsa reduïda.

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb un Gran Prínceps de Canals & Munné, un vi negre amb matisos teula. Fruits negres. Llarg i estructurat. L’evolució en ampolla serà bona els proxims cinc anys.

Recept extreta de: https://www.pedrosuarezysusrecetas.es/carnes/solomillo-de-cerdo-al-cafe-2-raciones/