Espàrrecs blancs farcits

Espàrrecs blancs farcits

Ràpida, senzilla i boníssima

Avui fem espàrrecs blancs eco de Cal Valls farcits! Una recepta molt fàcil i ràpida d’elaborar que us suggerim acompanyar amb un vi Parrell Blanc del Celler Aibar 1895! Bon profit!

 

Ingredients per a la recepta

  • 1 pot espàrrecs blancs gruixuts eco de Cal Valls
  • 3 cogombres confitats
  • 2 bitxos en vinagre
  • 100 g salmó fumat
  • 2-3 cullerades maionesa
  • Anet
  • Cibulet fresc
  • Pebre negre
  • Sal

 

Elaboració de la recepta

  1. Fem el farcit
    • Comencem picant els adobats i els barregem amb el salmó fumat a trossets, l’anet, el cibulet i la maionesa. Barregem fins a tenir el farcit que anirà dins dels espàrrecs.
  2. Tallem els espàrrecs
    • Ara tallem els espàrrecs a la meitat.
  3. Farcim els espàrrecs
    • Omplim cada un amb la barreja de salmó i confitats i subjectem amb cibulet.
  4. Deixem reposar a la nevera i servim
    • Fiquem a la nevera al menys 1 hora abans de menjar i llest

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Parrell Blanc del Celler Aibar 1895, un vi que presenta bàsicament un color pàl·lid amb matisos daurats i tonalitats grisoses. D’aroma molt floral amb notes de fruita tropical. A l’entrada apareixen matisos àcids de poma verda. És molt persistent en boca , mantenint-se suau amb el seu caràcter floral.

Font: Cookpad