recepta-espaguetis-llagostins-salsa-romesco

Saborós i saludable

 

Ingredients per a la recepta

  • Crema de carbassa ecològica HORTUS aprodiscae
  • 1 nou de mantega
  • 1 cullerada de sucre
  • Formatge ratllat (el que vulgueu però que faci fils)

 

Elaboració de la recepta

  1. Primer preparem les ensopegades, pelant i tallant a daus la poma i per caramel·litzar-li posem mantega i sucre.
  2. Quan ja ho tinguem a punt, el vam presentar en un bol amb la crema de carbassa eco i per sobre el formatge ratllat, i finalment la poma caramel·litzada.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Parrell Blanc del Celler Aibar 1895, un vi que presenta bàsicament un color pàl·lid amb matisos daurats i tonalitats grisoses. D’aroma molt floral amb notes de fruita tropical. A l’entrada apareixen matisos àcids de poma verda. És molt persistent en boca , mantenint-se suau amb el seu caràcter floral.

vi-parrell-blanc-aibar

 

Recepta extreta de: http://hortusaprodiscae.org/es/category/recetashortus/page/6/