Crema de torró

Crema de torró

Unes postres amb sabor nadalenc per tot l’any

Ens apropem al Nadal i farem unes postres amb torró tou d’Alemany 1879, crema de torró! Un sabor únic i suau per gaudir-hi tot l’any que acompanyarem amb un vi dolç Garnatxeta del Celler Aibar 1895.

 

Ingredients per a la recepta

  • 150 g torró tou Alemany 1879
  • 150 ml de llet semidesnatada
  • 110 ml de nata
  • 15 g de sucre
  • 1 rovell d’ou

 

Elaboració de la recepta

  1. Esmicolem el torró i ho mesclem amb la llet
    • En un cassola esmicolem el torró en trossets petits i afegim la llet semidesnatada i la llet.
  2. Escalfem la barreja
    • Posem la cassola al foc i barregm bé mentre s’escalfa, sense arribar a bullir. Podem utilitzar la batedora per tal que no tingui grumolls. Apaguem el foc i deixem reposar.
  3. Barregem el sucre i el rovell d’ou
    • Barregem el sucre i el rovell d’ou en un bol i després ho afegim a la cassola. Tornem a escalfar sense arribar a bullir.
  4. Deixem refredar
    • Omplim recipients amb la barreja i les deixem refredar a la nevera durant almenys 4 hores.

 

Maridatge

Podem acompanyar amb una Garnatxeta del Celler Aibar 1895, un vi dolç de color mangrana lleuger i molt brillant. Aroma licorós caramel·litzat. A crema catalana i torró de rovell d’ou. Moderada dolçor. Persisteix el caramel·litzat i la pastisseria. Marcadament glicèric. Durador al final.

Recepta extreta de: Llet Nostra