Crema de torró
Unes postres amb sabor nadalenc per tot l’any
Ens apropem al Nadal i farem unes postres amb torró tou de DE BOSC, crema de torró! Un sabor únic i suau per gaudir-hi tot l’any que acompanyarem amb un vi dolç Garnatxeta del Celler Aibar 1895.
Ingredients per a la recepta
- 150 g torró tou de DE BOSC
- 150 ml de llet semidesnatada
- 110 ml de nata
- 15 g de sucre
- 1 rovell d’ou
Elaboració de la recepta
- Esmicolem el torró i ho mesclem amb la llet
- En un cassola esmicolem el torró en trossets petits i afegim la llet semidesnatada i la llet.
- Escalfem la barreja
- Posem la cassola al foc i barregm bé mentre s’escalfa, sense arribar a bullir. Podem utilitzar la batedora per tal que no tingui grumolls. Apaguem el foc i deixem reposar.
- Barregem el sucre i el rovell d’ou
- Barregem el sucre i el rovell d’ou en un bol i després ho afegim a la cassola. Tornem a escalfar sense arribar a bullir.
- Deixem refredar
- Omplim recipients amb la barreja i les deixem refredar a la nevera durant almenys 4 hores.
Maridatge
Podem acompanyar amb una Garnatxeta del Celler Aibar 1895, un vi dolç de color mangrana lleuger i molt brillant. Aroma licorós caramel·litzat. A crema catalana i torró de rovell d’ou. Moderada dolçor. Persisteix el caramel·litzat i la pastisseria. Marcadament glicèric. Durador al final.
Recepta extreta de: Llet Nostra