Cigrons saltejats amb llard de porc i pernil

Cigrons saltejats amb llard de porc i pernil

Una remenat senzill i deliciós

Avui fem cigrons saltejats amb llard de porc d’Elaborats Montesquiu i pernil! Un remanat ben senzill i deliciós que us suggerim acompanyar amb un vi Terrer de Coma de Giró Ribot! Bon profit!

 

Ingredients per a la recepta

  • 400 grams de cigrons
  • 1 pebrot verd
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet
  • 2 grans d’all
  • 100 grams de dauets de pernil
  • 2 ous
  • Llard de porc d’Elaborats Montesquiu
  • Oli d’oliva
  • Sal

 

Elaboració de la recepta

  1. Començarem a picar els dos grans d’all, la ceba i el pebrot i els afegirem en una paella gran amb una mica d’oli d’oliva fins que tot quedi ben ofegat.
  2. A continuació, incorporem el tomàquet tallat en quadrats juntament amb els daus de pernil i el llard de porc, que deixarem que es cuinin durant dos o tres minuts.
  3. Després d’això, hi afegim els cigrons cuits que assaonarem amb una mica de sal i pebre vermell dolç.
  4. Quan els hàgim donat un parell de voltes, afegim els dos ous ben batuts fins a aconseguir que tots els ingredients quedin ben integrats.
  5. Emplatem i servim aquest ofegat de cigrons ben calent.

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb un Terrer de Coma de Giró Ribot, un vi de color d’intensitat mitjana altra amb tons violacis i ribets de cirera picota. En una primera capa, apareixen notes de fruita vermella carnosa, maduixots i cirera. En un segon pla, afloren records balsàmics de regalèssia, embolcallades per notes nobles d’envelliment (xocolata, toffee i vainilla). Boca Entrada àmplia i fresca, amb un bon pas per boca, estructurat. El taní, persistent i elegant, es fon en un final de boca lleugerament amarg. Post gust llarg i intens.

Terrer de Coma

Terrer de Coma

Font: Deliciosi