raviolis-bolets-pesto

 

Elegants i deliciosos

 

Ingredients per a la recepta

  • 32 làmines de pasta fresca de la marca preferida
  • 300 gr de bolets de Cap d’Urdet
  • Un porro
  • 1 clara d’ou
  • 4 tomàquets deshidratats
  • 1 vas de vi blanc
  • Oli d’oliva
  • Aigua
  • Sal i pebre
  • Julivert picat
  • Julivert, cebollí i/o menta per decorar
  • 20 gr d’alfàbrega per al pesto
  • 2 dents d’all
  • 50 gr de pinyons
  • 50 gr de formatge parmesà rallat

 

Elaboració de la recepta

  1. Una vegada tenim els ingredients per al nostre raviolis al pesto amb bolets, el primer que tenim que fer és posar el porro i els tomàquets en una olla i escalfar-los amb una mica d’oli fins que quedin tous.
  2. Una vegada fet això, hem de netejar els bolets, en aquest cas els xampinyons, que hem de tallar i afegir a la olla junt amb el porro i els tomàquets. Ho salpebrem i l’hi afegim julivert amb una mica de vi blanc, i ho deixem coure a foc lent durant un temps aproximat de 15 minuts.
  3. Quan els bolets estiguin a l’olla i hagin acabat de coure, ho col·locarem tot en un recipient i ho deixarem a la nevera per reservar-ho mentrestant fem la salsa pesto. Per fer aquesta salsa utilitzarem els alls, la alfàbrega, sal, pinyons i el formatge parmesà, i ho aixafarem tot amb un morter. Per fer una mescla homogènia podem afegir una mica d’oli.
  4. Ja tenim fet el farcit de bolets i la salsa pesto. Ara farem els raviolis estenent la mitat de les làmines, que pintarem amb la clara d’ou. Posem el farcit i tanquem amb la altra mitat de les làmines. Courem els raviolis en aigua i sal. Quan acabi la cocció d’un parell de minuts, posarem els raviolis de bolets en el plat i l’hi afegirem la salsa pesto i ho decorarem amb julivert.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb una cervesa ecològica Rossa de Cervesa L’Estupeda, una cervesa suau, elegant i equilibrada. El seu suau toc herbaci i lleugerament cítric, la seva amargor moderada i el punt dolç de la malta, conformen un conjunt que marida a la perfecció amb tot tipus de plats.

estupenda-rossa

Recepta extreta de: http://www.urdet.com/ca/raviolis-al-pesto-amb-bolets/