Un plat dels de sempre i per sempre
Ingredients per a la recepta
- 2 entrecots de Vedella
- 2 patates vermelles
- 1 manat d’alls tendres
- sal i pebre
Elaboració de la recepta
- Posem una olla al foc amb sal i les patates tallades no gaire grans. Les deixem bullir fins que les trobem toves.
- Les traiem quan estan cuites i les xafem bé amb una forquilla. Encara que hi posem una mica de suc no passa res, no molt, però.
- Triem bé els alls tendres, traient la fulla exterior, que normalment està més malmesa i els tallem ben petits. Els fregim en una paella amb l’oli ben calent i els deixem molt poc temps.
- Afegim els alls a la patata amb l’oli i tot i ho barregem bé. Hi posem una bona amanida de pebre negre.
- Fem l’entrecot a la planxa amb sal i pebre i el servim acompanyat del puré.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Vi negre Noir Princeps de CANALS & MUNNÉ
Recepta extreta de: https://blocdelamami.blogspot.com.es/2013/09/entrecot-amb-pure-de-patates-amb-alls.html