El quefir, el probiòtic de moda, és un dels superaliments que s’ha posat més de moda en els últims temps. Tot i que es tracta d’una beguda a base de llet fermentada que procedeix de les terres llunyanes del Caucas i es consumeix des de fa milers d’anys.

Quefir probiòtic

Però quins beneficis té el quefir, el probiòtic de moda?

El Querif, el probiòtic de moda

Els grans beneficis del Querif, el probiòtic de moda, són el motiu principal pel qual aquest aliment ha tornat als nostres frigorífics.

Principalment, com a probiòtic, ajuda a regenerar la flora intestinal i s’indica per a estimular les defenses de l’organisme, així com per a la indigestió, candidiasis, restrenyiment o diarrea. A més, també s’ha demostrat que millora la tensió arterial.

Diferencies entre el quefir i el iogurt
La diferència principal entre aquests dos productes làctics és el tipus de fermentació. En el iogurt es dóna només una fermentació làctica, fet que provoca que quedi més espès i s’agreixi lleugerament.

En canvi, el quefir, el probiòtic de moda, té una doble fermentació: lacto-alcohòlica (el contingut d’alcohol no supera l’1%) i carbonatada de la llet, que espessa la llet i l’agria.

Et recomanem:

CÚRCUMA, UNA DE LES ESPÈCIES MÉS SALUDABLES