Una manera original i diferent de gaudir d´aquest producte
Una recepta de Menuts Rosa, que podeu comprar ja elaborada a la seva parada del mercat de La Boqueria.
Ingredients per a la recepta
- Capipota
- Llengua cuita
- Festucs pelats
- Pebre de quatre colors
- Aigua
Elaboració
- Tallem el capipota i la llengua a talls prims i després a daus i els posem a bullir junt amb el pebre durant 10 minuts, perquè es desfaci la gelatina que porten els menuts.
- En un motllo, hi posem capes alternades de capipota i llengua i de festucs. Ho posem tot a refredar perquè la gelatina es qualli. Un cop fred, desenmotllem i ho tallem a dauets o a talls.
- Acabem l’emplatat amb una vinagreta de mostassa i li tirem per sobre una mica de cibulet picadet i caviar d’oli.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un vi 3 Nits d’Urpina d’Ampans Vins d’Urpina, un vi potent, on el gran volum dóna elegància als tanins madurs. Records de fruita negra, encara fresca sobre fons de torrats fins de la barrica. En boca és llarg, on persisteixen les notes de confitures, fulla de tabac i cacau.
Recepta extreta de: http://www.menutsrosa.cat/ca/pastis-de-llengua-amb-festucs/