Acompanya la pasta de manera senzilla i deliciosa
Ingredients per a la recepta
- 2 grans d’all
- Oli verge extra
- Macarrons
- Formatge casolà de quefir de Nadolç
- Diverses fulles de sàlvia
- Diverses fulles d’alfàbrega
Elaboració de la recepta
- Posem una olla d’aigua pura vitalitzada a bullir. Hi tirem un raig d’oli. Quan comenci a bullir podem fer una mica de sal.
- Introduïm els macarrons fins que es coguin.
- Un cop cuits escorrem els macarrons.
- Preparem una olla amb oli i l’all. Incorporem a foc mitjà les fulles de sàlvia.
- Incorporem el formatge de Quefir o Iogurt natural (pot ser Quefir o un iogurt Grec).
- Retirem les fulles de sàlvia abans que es daurin.
- Barregem bé de forma homogènia i incorporem les fulles de sàlvia de nou.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un vi rosat Josep Foraster Els Nanos 100% Trepat del Celler Mas Foraster, un vi jove amb color cirera i un ribet amb tons violacis, que denoten la seva joventut i vivesa, amb intenses aromes primaris amb predomini de fruits vermells i flors com la violeta. En boca és un vi divertit, molt llaminer, fresc, agradable i persistent.
Recepta extreta de: https://www.ecovidasolar.es/blog/receta-pasta-italiana-con-queso-kefir/