pasta-italiana-quefir

 

Acompanya la pasta de manera senzilla i deliciosa

 

Ingredients per a la recepta

  • 2 grans d’all  
  • Oli verge extra    
  • Macarrons   
  • Formatge casolà de quefir de Nadolç
  • Diverses fulles de sàlvia    
  • Diverses fulles d’alfàbrega

 

Elaboració de la recepta

  1. Posem una olla d’aigua pura vitalitzada a bullir. Hi tirem un raig d’oli. Quan comenci a bullir podem fer una mica de sal.
  2. Introduïm els macarrons fins que es coguin.
  3. Un cop cuits escorrem els macarrons.
  4. Preparem una olla amb oli i l’all. Incorporem a foc mitjà les fulles de sàlvia.
  5. Incorporem el formatge de Quefir o Iogurt natural (pot ser Quefir o un iogurt Grec).
  6. Retirem les fulles de sàlvia abans que es daurin.
  7. Barregem bé de forma homogènia i incorporem les fulles de sàlvia de nou.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un vi rosat Josep Foraster Els Nanos 100% Trepat del Celler Mas Foraster, un vi jove amb color cirera i un ribet amb tons violacis, que denoten la seva joventut i vivesaamb intenses aromes primaris amb predomini de fruits vermells i flors com la violeta. En boca és un vi divertit, molt llaminer, fresc, agradable i persistent.

els-nanos-mas-foraster

Recepta extreta de: https://www.ecovidasolar.es/blog/receta-pasta-italiana-con-queso-kefir/