Un aperitiu com cal
Ingredients per a la recepta
- 4 ous
- 1 paquet 80 grams de salmó en oli
- 4 olives negres sense os o verds La Gaeta
- Al gust sal i pebre
- Salsa maionesa
- Julivert picat
- Oli la Gaeta
- Opcional amanida variada
Elaboració de la recepta
- Coure els ous en aigua i sal, quan estiguin cuits, passar per aigua freda sota de l’aixeta i pelar.
- Deixar que es refredin una mica, tallar per la meitat, treure els rovells, posar en un bol.
- Tallar el salmó a trossos molt petits i barrejar amb les rovell d’ou, afegir una mica d’oli del salmó o una cullerada de maionesa, per lligar, salpebrar al gust.
- Tallar les olives a trossos petits i incorporar al bol, barrejar tot fins que quedi una pasta homogènia (una altra opció, és triturar els ingredients del farciment en la batedora i que el farcit quedi fet una pasta uniforme).
- Omplir els ous amb la preparació, col·locar sobre un llit d’amanida variada, si és que es tria aquesta opció.
- Posar una cullerada de salsa maionesa per sobre de cada meitat d’ou i escampar-hi julivert.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Vermut Terrània Essential de Ratafia Terrània, un vermut mediterrani d’elaboració artesana, fruit de la millor selecció de vins i plantes mediterrànies.
Recepta extreta de: http://lagaeta.com/oli-doliva-verge-extra/ous-farcits/