huevos-sombrero1
Ingredients:

  • Vuit ous (depenent del número de persones)
  • 4 tomàquets durs
  • Julivert
  • Pebrot vermell
  • Maionesa
  • Cogombrets
  • Oli d’oliva de Dama de Elaia

 

Preparació:

  1. Courem els ous per fer ous durs i una vegada fets, els refredarem sota l’aixeta. Els eixuguem bé i els escapcem per sota perquè es puguin mantenir dempeus i drets.
  2. Tallarem per la meitat els tomàquets, extraiem les llavors i cada mig tomàquet el posarem com a barret de cada ou.
  3. Adornarem la plata amb els ous amb barret amb el julivert, els cogombrets i els pebrots vermells. Seguidament, formarem unes punxes de maionesa a sobre els tomàquets que fan de barret.
  4. Finalment, reguem tot el plat amb oli d’oliva Dama de Elaia. Aquest plat s’ha de menjar fred.