Els orígens de Xàtiva es remunten a la inauguració de la seva primera arrosseria, anomenada Xàtiva bora l’any 2001.

El Grup Xàtiva

Es van convertir en grup quan van començar a gestionar el restaurant La Tertúlia (Rambla del Poblenou, 34) i el Càtering Masfood on més tard s’incorporaria el Comunitat 33, un club gastronòmic ideal per dur a terme celebracions, esdeveniments i reunions. Va ser gràcies a aquests restaurants que el grup va agafar força fins a portar-los a obrir l’arrosseria de Sant Antoni el maig del 2019 ubicat a Ronda Sant Antoni. Un restaurant que combina l’elegància amb lo acollidor amb terrassa i una barra per gaudir tot l’any.

Un grup considerat per apostar per una constant qualitat dels productes gastronòmics d’influència mediterrània, de mercat i de temporada. La perfecció, un tracte excel·lent i proper són els seus mantres i això es nota tant en els plats com en l’experiència que vius en qualsevol dels seus restaurants.

L’element característic que uneix aquests restaurants és la carta d’inspiració mediterrània amb entrants, carns, peixos i mariscos característics d’aquesta dieta. Sense oblidar que hi tenen la mà trencada amb els arrossos on aquí salten a l’àmbit nacional i internacional per oferir joies com la paella valenciana o el Pulav.

 

El Xef Òscar Galindo

Al capdavant del grup Xàtiva i dels seus restaurants: L’Arrosseria Xàtiva de les Corts, l’arrosseria Xàtiva amb Gràcia, el Restaurant La Tertúlia, el càtering Mas Food trobem al Xef Óscar Galindo. Graduat en la primera promoció per l’Escola d’Hosteleria de Barcelona com a company de classe d’altres grans Xefs catalans com Sergi Arola, Carles Abellán, José Andrés o Quim Marcara. El seu inici en el món laboral va ser de la mà del gran restaurants Vía Veneto, a la ciutat de Barcelona. Posteriorment va formar part de l’equip de El Reno, El Neguri, San Maximin o Les Marines de Pepe Tejero, també a la ciutat comtal fins arribar al Grup Xàtiva.

 

Si voleu conèixer més informació sobre el grup i gaudir d’un magnific arròs, podeu consultar la seva carta aquí.