Per a la xef catalana, la cuina és una cosa que li ve de família. De fet, la passió per aquest món li va inculcar la seva àvia que cuinava en cases

Qui és?

La xef catalana Nuria Gironès és la major de quatre filles d’Isidre Gironès i Montserrat. L’any 1970 van fundar el restaurant Ca l’Isidre situat prop d’Avinguda Paral·lel de Barcelona. Actualment ha assumit la direcció i la cuina del restaurant dels seus pares. “Era el meu somni de sempre”. Nuria en la seva època jove estudiava i treballava, compaginant els estudis de Direcció d’Empreses Hoteleres amb el treball en cuina i pastisseria en el restaurant dels seus pares.

 

L’any 2017, la xef catalana es va posar al comandament del restaurant dels seus pares, el icònic restaurant barceloní Ca l’Isidre.

Qué fa?

L’any 2017 va assumir el comandament de l’icònic restaurant que van fundar els seus pares. Amb el traspàs del restaurant, es va decidir tancar uns dies per reformes. Ca l’Isidre va tornar a obrir les seves portes per a començar una nova etapa amb Nuria Gironès al capdavant.
Amb una petita redecoració i alguna novetat en la seva oferta gastronòmica, s’han volgut acostar a una mena de clientela més jove sense renunciar a la cuina amb productes de primera qualitat (comprats el mateix dia en el mercat de la Boqueria).


La xef catalana fa un balanç positiu de Ca l’Isidre, ja que considera que la casa no ha perdut la seva essència catalana, ni mediterrània que ha caracteritzat sempre al restaurant alhora que ha realitzat uns canvis que s’adapten l’època actual.
Va assumir posar-se al capdavant d’un restaurant (amb molta història) en un moment que considera “complicat”. Complicat per diferents aspectes com: el model turístic, la situació política o l’oferta gastronòmica de la ciutat de Barcelona són els obstacles als quals ha hagut de fer front.