Un aperitiu de categoria superior
Ingredients per a la recepta (4 persones)
- 1 kg de musclos nets de Muscleres Prats
- 100 g de ceba
- 40 g d’oli d’oliva
- 400 g de cava
- 400 g de nata per cuinar
- Julivert
- 1 cullerada de Maizena
- Sal
- Pebre
Elaboració de la recepta
- posem els musclos en una cassola amb una mica d’aigua a la base, tapem i la deixem bullir uns minuts fins que s’hagin obert els musclos.
- Piquem menuda la ceba i la sofregim amb l’oli fins que quedi transparent.
- Afegim el cava, la nata, la sal i el pebre i ho deixem fer fins que redueixi una mica.
- Afegim la Maizena dissolta en una mica d’aigua freda i ho deixem espessir, remenant sempre perquè no s’enganxi.
- Posem els musclos escorreguts en font profunda i aboquem la salsa per sobre, removent lleugerament perquè es barregi tot.
- Empolvorem amb julivert picat i servim de seguida.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Estruch Brut Nature Gran Reserva Eco del Celler Vell, un cava de color or intens amb reflexos verdosos. Bombolla molt fina, amb corona sencera i persistent. Aroma complexa i equilibrada, sense clar predomini de cap de les dues varietats que integren la mescla.
Recepta extreta de: https://www.directoalpaladar.com/recetas-de-aperitivos/mejillones-a-la-crema-de-cava-receta-de-navidad-con-y-sin-thermomix