Un aperitiu perfecte, un entrant que et farà oblidar els plats de després
Ingredients per a la recepta (6 mini torrades):
- 3 llesques de pa de motlle
- 4 culleradetes plenes de maionesa
- Pebre vermell picant
- 12 rodanxes de pop cuit
- Mitja ceba
- Oli d’oliva verge extra
Elaboració de la recepta
- Pelem la ceba i la tallem en juliana fina. La saltem en una paella amb una mica d’oli i fem a foc lent fins que estigui daurada, afegint de tant en tant un raig d’aigua.
- Barregem la maionesa amb pebre vermell picant. Si no us agrada el picant, podeu canviar-lo per pebre vermell dolç.
- Amb un tallador de pastes tallem les llesques del pa de motlle, podem treure dues mini torrades de cadascuna. Podem fer servir les formes que ens agradin per tallar les llesques.
- Saltegem el pop amb unes gotes d’oli.
- Torrem el pa lleugerament i untem cada figura amb la maionesa amb pebre vermell, posem a sobre un parell de rodanxes de pop i cobrim amb la ceba caramel·litzada.
Maridatge
Podeu acompañar aquest plat amb un cava Extra Brut Reserva C.V. Estruch del Celler Vell ben fresc. Un cava de sabor ampli, fres i afruitat, potenciat per l’enriquidora aportació del Chardonnay. Postgust agradable i perllongat, culmina amb una delicada sensació de cremositat en el paladar.
Recepta elaborada per Ana Nualart del blog La Cocinera de Bétulo.