menjablanc-reus-nous

Unes postres senzilles i infal·libles

 

Ingredients per a la recepta

  • 1 sobre Menjablanc de Reus (45-50 grs.)
  • ½ l. Llet o llet de soja o llet d’arròs o llet d’ametlla
  • Sucre
  • Nous de Els Noguers
  • Avellanes
  • Cassoletes de fang o un recipient similar

 

Elaboració de la recepta

  • Dissoldre el sobre i 80-100 gr. de sucre en el ½ litre de llet, llet d’arròs o de soja.
  • Bullir tot remenant la base evitant que s’adhereixi un temps de 2 min.
  • Abocar la meitat del Menjablanc de Reus en les cassoletes de fang.
  • Afegir i decorar amb les nous i les avellanes al gust.
  • També podeu elaborar el menjablanc manualment seguint aquesta recepta.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquesta recepta amb un cava Grimau Reserva Familiar de Viña Torreblanca, un cava de color groc pàl·lid brillant amb reflexos palla, desprèn bombolla fina i té una corona persistent. Molt aromàtic, aromes barrejats de notes torrades fruit de l’evolució en contacte amb els llevats i fruiters derivats de la presència de les varietats amb què es va elaborar. Bon pas de boca suau i elegant, és potent amb cos i consistència. La seva llarga criança li proporciona un sabor delicat i una excel·lent acidesa, mantenint la frescor que el fa un cava molt personal i distingit.

grimau-viña-torreblanca-cava

Imatge extreta de: https://i1.wp.com/www.rodaplats.cat/files/2012/09/hostal-sport-menjar-blanc.jpg?resize=700%2C471