pedrers-vedella-salsa-vi-negre

Un plat ple de gust que es desfà a la boca

 

Ingredients per a la recepta (10 porcions)

  • 1500 g Pedrers de vedella de Menuts Rosa
  • 3000 ml Brou de verdures
  • 200 ml Vi negre
  • 500 ml Salsa Demi-Glace
  • 20 g cibulet
  • 80 g Mantega

 

Elaboració de la recepta

  1. Bullir els pedrers al brou de verdures, durant 45 minuts.
  2. Retirar-los i posar-los un pes perquè eliminin el líquid sobrant (d’aquesta manera queden compactes).
  3. Una vegada freds segellar en una paella calenta. Desglaceu amb vi negre, reduir fins evaporar l’alcohol i afegir la salsa Demi-Glace cuinar uns minuts.
  4. Agregar cibulet picat, apagar el foc i afegir la mantega freda.
  5. Servir els pedrers banyats amb la salsa de vi negre.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Mussons Negre de Mussons Vins, un vi negre d’entrada potent, i evolució suau, molt saborós, carnós i ben estructurat i rodó. Amb una bona mescla de sabors de fruita madura i una punta de acidesa, que el fan llarg i persistent.

mussons-negre

Recepta extreta de: https://www.unileverfs.com.ar/Recetas/Carne-y-derivados/Achuras-y-despojos/Mollejas-de-Ternera-con-salsa-de-Vino-tinto.html