Ets intolerant al gluten i ja estàs fart de menjar sempre els mateixos plats? Doncs avui et portem 3 receptes sense gluten que no et pots perdre i que t’encantaran, a més, són fàcils i ràpides de fer!
En primer lloc, el pit de pollastre empanat amb polenta i enciam. Per aquesta recepta necessitarem pollastre, polenta, farina sense gluten, ou, formatge parmesà, espinacs baby, oli i mel. En relació amb la preparació, no et portarà més de 20 minuts: salpebreu el pollastre i combina-ho amb el formatge i la polenta. Després empana el pollastre amb farina I ou. Fregeix-ho a la paella amb oli i afegeix la resta de complements mencionats anteriorment.
En segon lloc, pasta fetuccini de blat amb flor de carbassa. En aquesta recepta necessitaràs fetuccinis, flors de carbassa netes, farina, all, orenga i formatge parmesà. Per realitzar-ho, hauràs de bullir la pasta i després hauràs de fer una mescla amb la farina, l’all i la llet. Més endavant incorporaràs les flors de carbassa, el formatge, les especies i la pasta.
En tercer lloc, el pa d’ametlles amb plàtan. Per aquesta recepta necessitaràs ous, sucre morè, oli, plàtans, extracte de vainilla, extracte d’ametlles, pols de forn, bicarbonat de sodi, sal, canyella, anou moscada, iogurt i ametlles. Amb relació a l’elaboració, hauràs de batre els pols amb l’oli i el sucre. En un altre bol s’ha de batre el plàtan amb la vainilla, la canyella, l’anou moscada i l’extracte d’ametlles. Quan ja ho tinguis fet mesclaràs les dues barreges que hem fet. Després, ajuntarem la farina, els pols de forn, el bicarbonat i la sal i ho barrejarem amb el iogurt. Finalment, mesclarem totes les mescles que hem fet i les ficarem a un recipient per fornejar, el deixarem 180 graus durant 40 minuts i ja estarà llest!
I a tu, quina és la recepta que més t’ha agradat?
Si vols llegir més articles, fes clic en aquest enllaç.