Les ganes de festa postpandèmia han arribat a la Castanyada 2022 i la festa de Tots Sants. En molts aparadors de les pastisseries catalanes podem veure, a banda dels tradicionals panellets d’ametlla esbocinada, coco, codonyat, xocolata i els clàssics i buscats de pinyons, unes creacions totalment creatives i innovadores.
Fem un repàs a les tendències de panellets que s’estan veient a les pastisseries més top:
Panellets amb temàtica de Halloween

Panellets de la pastisseria Escribà
Coincidint amb la creixent celebració de Halloween a casa nostra, les pastisseries catalanes participen de l’estètica terrorífica d’aquesta festa d’origen nord-americà. Als dos locals de la pastisseria Escribà de Barcelona trobaràs un reguitzell de fantasmes, calaveres i de panellets vermells com la sang… per il·lusionar, sorprendre i divertir a tots els seus clients.
Panellets amb formes curioses

El bosc encantant de l’Atelier
A tall d’exemple, la pastisseria L’Atelier Barcelona ha creat una peculiar col·lecció de panellets inspirada en un bosc encantat. El seu xef i pastisser Eric Ortuño ha recreat uns bolets màgics, carabasses i dos troncs d’arbre. Una meravellosa transformació del disseny dels tradicionals panellets fets d’ametlla molta, ou i sucre.
Panellets amb formes d’animals

Els panellets de ratolí de la pastisseria Canal
Com a panellets singulars, a la pastisseria Canal del carrer Còrsega en fan uns de tradicionals i amb qualitat garantida, però amb forma de ratolí. Uns dolços de tardor entranyables amb curioses formes d’animals de massapà tovet per dins i xocolata excel.lent i cruixent per fora.

Panellets de xocolata combinada amb nous ingredients

Pons s’inspira en els boscs de tardor pels seus panellets de xocolata
La xocolata és un ingredient bàsic de la pastisseria que agrada a tothom i que mai falta a les col·leccions de panellets. La bomboneria Pons ofereix diverses varietats de panellets de xocolata. De coco, nou, cafè, avellana, castanya… inclús de bolet amb massapà amb cacau i vermut, i de gla amb massapà amb licor d’herbes cobert de xocolata.
Panellets amb noves combinacions de sabors

Es panellets depurats de Hoffman
Els nostres pastissers s’atreveixen amb noves experiències culinàries. Així, la pastisseria Hofmann de Barcelona presenta el clàssic panellet de pinyons perfumat amb vainilla Haití, panellet de coco, panellet de cafè 100% aràbic, panellet d’avellana amb interior de caramel i banyat amb xocolata, panellet de gerds amb sucre de gerds sec, panellet de festuc amb interior de taronja confitada i panellet de tres cítrics.
