recepta-gourmet-crema-carbassó-formatge-fresc

Una exquisida crema suau

 

Ingredients per a la recepta

  • 210 ml (1 bric petit) de llet evaporada
  • 1’5 l d’aigua
  • 400 g de carbassó
  • 200 g de pastanaga
  • 2 dents all
  • 100 g de formatge fresc de Cal Vicens
  • 2 cullerades d’oli d’oliva
  • Pebre negre mòlt
  • Sal

 

Elaboració de la recepta

  1. Rentar, pelar i tallar a rodanxes a els carbassons i els pastanagues.
  2. Pelar alls i partir per la meitat.
  3. Ofegar carbassons i els pastanagues en un pot amb 2 cullerades d’oli durant uns 3 minuts i abocar 1/2 l d’aigua amb una mica de sal.
  4. Coure 15 min i afegir la llet evaporada.
  5. Tritureu la verdura amb el seu brou de cocció i el formatge fresc fins a obtenir una crema fina.
  6. Rectificar la sal i assaonar amb una mica de pebre negre.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Mussefres Blanc 2017 de la Cooperativa Agrícola Serra d’Almos, un vi de color blanc brillant, d’aroma a poma i plàtan, el pas en boca és molt agradable, amb volum i a la vegada refrescant.

mussefres-blanc

Recepta extreta de: https://www.nestlecocina.es/receta/crema-de-calabacin-y-queso-fresco