Us llepareu (i utilitzareu) els dits amb aquesta recepta
Ingredients per a la recepta (4 persones)
- De 2 a 4 costellam de vedella de Can Mabres
- 200 g de mel de Mel Alemany
- 3 cullerades de mostassa de Dijon
- 1 cullerada de mostassa “antiga”
- Pebre
- Sal
Elaboració de la recepta
- Posem les costelles sobre paper d’alumini amb una mica de sal i pebre i les tanquem fent un paquet, com un papillota. Posem al forn a 160 º C durant una hora i mitja.
- Mentre fem la salsa. Només haurem de barrejar la mel i la mostassa o els dos tipus de mostassa que hem posat avui. Així de senzill.
- En treure destapem les costelles i les pintem amb la salsa per un costat. Posem al forn a 200 ºC durant 15 minuts. En treure, donem la volta, tornem a pintar i posem al forn altres 15 minuts a la mateixa temperatura.
- Si veieu que la salsa s’ha quedat poc espessa després de barrejar-la, podeu pintar les costelles diverses vegades al llarg de la fornada.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Ànima d’Adernats Vins i Caves, un vi negre de color robí granat, rivet morat i llàgrima definida. Nascut de les dues varietats negres típiques del territori. Criança de nou mesos en fusta. Destaca per una intensa aroma de melmelada de fruites i de fusta noble. Sorprèn per les notes de caramel, espècies, cafè, cacau i canyella. Equilibrat i golós. Elegant i persistent.
Recepta extreta de: https://www.directoalpaladar.com/recetas-de-carnes-y-aves/costillas-asadas-con-miel-y-mostaza-receta
Imatge extreta de: https://i.ytimg.com/vi/e6TxjVCZlvg/maxresdefault.jpg