costelles-mel

 

Us llepareu (i utilitzareu) els dits amb aquesta recepta

 

Ingredients per a la recepta (4 persones)

  • De 2 a 4 costellam de vedella de Can Mabres
  • 200 g de mel de Mel Alemany
  • 3 cullerades de mostassa de Dijon
  • 1 cullerada de mostassa “antiga”
  • Pebre
  • Sal

 

Elaboració de la recepta

  1. Posem les costelles sobre paper d’alumini amb una mica de sal i pebre i les tanquem fent un paquet, com un papillota. Posem al forn a 160 º C durant una hora i mitja.
  2. Mentre fem la salsa. Només haurem de barrejar la mel i la mostassa o els dos tipus de mostassa que hem posat avui. Així de senzill.
  3. En treure destapem les costelles i les pintem amb la salsa per un costat. Posem al forn a 200 ºC durant 15 minuts. En treure, donem la volta, tornem a pintar i posem al forn altres 15 minuts a la mateixa temperatura.
  4. Si veieu que la salsa s’ha quedat poc espessa després de barrejar-la, podeu pintar les costelles diverses vegades al llarg de la fornada.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Ànima d’Adernats Vins i Caves, un vi negre de color robí granat, rivet morat i llàgrima definida. Nascut de les dues varietats negres típiques del territori. Criança de nou mesos en fusta. Destaca per una intensa aroma de melmelada de fruites i de fusta noble. Sorprèn per les notes de caramel, espècies, cafè, cacau i canyella. Equilibrat i golós. Elegant i persistent.

adernats-ànima

Recepta extreta de: https://www.directoalpaladar.com/recetas-de-carnes-y-aves/costillas-asadas-con-miel-y-mostaza-receta

Imatge extreta de: https://i.ytimg.com/vi/e6TxjVCZlvg/maxresdefault.jpg