equatorial-menjablanc

Unes postres irresistibles, que mesclen tradició i innovació

 

Ingredients per a la recepta (5 persones)

  • 1 sobre Menjablanc de Reus (45-50 grs.)
  • ½ l. Llet o llet de soja o llet d’arròs o llet d’ametlla.
  • Sucre
  • 100 grs. Cobertura de xocolata 65 aprox.
  • 5 u. Lamines de taronja
  • 5 u. Gerds
  • 5 u. Copes amples
  • 8 u. Bastonets de xocolata (opcional)

 

Elaboració de la recepta

  • Dissoldre el sobre i 80-100 gr. de sucre en el ½ litre de llet, llet d’arròs o de soja.
  • Bullir tot remenant la base evitant que s’adhereixi un temps de 2 min.
  • Abocar la meïtat del Menjablanc de Reus en les copes.
  • A l’altra meïtat afegir-li la xocolata a trossets petits tot remenant fins que es fonguin, després posar-lo a un costat de la copa.
  • Decorar al gust.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquestes postres amb un Maurel de Can Bonastre Wine Resort , un vi blanc d’entrada suau, untuosa, t’envolta tota la boca amb el seu volum i sedositat. Bon equilibri amb l’acidesa que el refresca i l’acompanya al final de boca, on deixa records dolços de mel i fruits torrats.

maurel

Recepta extreta de: http://www.menjablancdereus.cat/index.php/ca/formules/9-receptes/15-copa-equatorial-de-menjablanc-de-reus