Com a primer plat, o simplement com a guarnició, les Cols de Brussel·les són sempre una opció ben saborosa i molt saludable.
Ingredients (per a 4 persones)
– 500 g de Cols de Brussel·les
– Oli verge extra d’oliva
– Sal
– 2 o 3 grans d’all
– Pebre roig dolç.
Preparació:
– Rentarem les cols i retirarem les fulles que no estiguin en bon estat. Si les cols són grandetes, podem tallar-les per la meitat, si no, les deixarem senceres.
– En una olla amb sal, posarem a bullir les cols durant uns tres minuts. Mentrestant, podem procedir a trossejar l’all.
– Una vegada bullides les cols, colarem i retirarem.
– En una paella amb oli d’oliva, daurarem l’all per ambdós costats.
– Quan estigui l’all daurat, hi posarem una cullerada de pebre roig i barrejarem bé.
– A continuació, afegirem les cols i ofegarem durant uns pocs minuts.
Abans de servir, podem tirar per damunt un bon doll d’oli d’oliva.